Αξιότιμη/ε  κα/κε,

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων ορεινού τρεξίματος Tihiorace, έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει την Κυριακή 15/5/2022, στο Τείχιο Δωρίδας όπου στα πλαίσια των αγώνων θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες για Παιδιά.

Η καθιερωμένη πλέον διοργάνωση του TihioRace όπου θα διεξαχθεί για 9η συνεχή χρονιά αποτελεί ένα πολιτιστικό δρώμενο για την ευρύτερη περιοχή. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να δούμε ανάμεσα στους επισκέπτες και τα Παιδιά, τους Γονείς και τους Παιδαγωγούς  του σχολείου σας. Την επίσκεψη αυτή θα προτείναμε να την  εντάσσατε στα πλαίσια των εκπαιδευτικών εκδρομών γιατί εκτός του μαγευτικού φυσικού τοπίου όπου μας φιλοξενεί, η συμμετοχή σε μία μεγάλη διοργάνωση για τα Παιδιά είναι σημαντική εμπειρία . Πέραν των παράλληλων εκδηλώσεων για τα Παιδιά θα διεξαχθούν αγώνες με εκατοντάδες Αθλητές στα 10 χλμ., 20 χλμ.,30 χλμ. και περίπατος επίδειξης αμαξιδίων  για ΑΜΕΑ 15 χλμ.

Καθώς ο αθλητισμός, τα σπορ και το παιγνίδι είναι για τα Παιδιά ένας τρόπος όχι μόνο για να εξασκηθούν και να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες αλλά και για να κάνουν νέους φίλους, να μάθουν να είναι μέλη μιας ομάδας, να ψυχαγωγούνται και να βελτιώσουν το αίσθημα αυτοπεποίθησής τους όπως εσείς το γνωρίζετε καλύτερα, τι καλύτερο από το να βρεθούν στη φύση ανάμεσα σε δάση βελανιδιάς, να παίξουν, να παρακολουθήσουν αθλητές που καταβάλουν προσπάθεια να τερματίσουν και να αποκτήσουν το δικό τους κίνητρο για παρακίνηση!

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ως αθλητές, πόσο σημαντικό είναι το χειροκρότημα για τους αθλητές και τους αθλητές ΑΜΕΑ με αμαξίδιο από το κοινό και κυρίως από τα Παιδιά, αλλά και πόσο σημαντική έμπνευση είναι για τα Παιδιά οι στιγμές όπου θα χειροκροτήσουν θα ενθαρρύνουν και θα βρεθούν ανάμεσα στους αθλητές!  Αυτή η αμφοτερόπλευρη σχέση είναι που προσδίδει αξία σε έναν απλό Αθλητικό αγώνα και τον μετατρέπει σε ένα πολιτιστικό εκπαιδευτικό γεγονός για την περιοχή μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο το έργο σας

Για το TIHIORACE

Πέπη Σπυροπούλου